Σύρος – Μέγαρο café 19-12-2018. Παρουσίαση του CD του Μπάμπη Κουλούρα «Απ’έξω και τραγουδιστά»



            Στο ασφυκτικά γεμάτο ΜΕΓΑΡΟΝ ΚΑΦΕ της Σύρου παρουσίασε χθες το CD του με τραγούδια του πάνω στην ποίηση του Οικουμενικού Καβάφη... Το CD αυτό περιέχει 16 τραγούδια και 14 απαγγελίες.



             Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική. Μίλησαν με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια για τον Μπάμπη και τις δραστηριότητές του ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο τ.Δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Ανδρέας Γιαλόγλου και ο Γραμματέας του Συλλόγου ΔΙΚΑΙΩΜΑ  Λάμπρος Κατσαρός.





Η βραδιά ξετυλίχτηκε με τραγούδια και με απαγγελίες από το Μπάμπη Κουλούρα και την Ελπίδα Γαδ. Τους συνόδεψαν οι μουσικοί της Ομάδας Καβάφης Ζαννής Μαραγκός, Νίκος Ρουσσος, Νίκος Απέργης, Γεωργία Λίτσα και Βαγγέλης Αραγιάννης.

Παραβρέθηκαν επίσης στη βραδιά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δούναβης, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξης Αθανασίου και Φραγκίσκος Βακόνδιος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημ. Κοσμάς, του ΦΟΣΔΑ Μάρκος Πρίντεζης, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαρίζα Αγγελοπούλου, ο Μάρκος Ρούσσος και ο Κομνηνός Στρογγύλης. Από τους τοπικούς συμβούλους ο Στέλιος Τρουμπετάκης. Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος των Πελοποννησίων Γιάννης Καλοφωλιάς, ο εκπρόσωπος των Ροταριανών Ερμουπόλεως Παν. Τζαναβάρης, του Συλλόγου Μικρασιατών ο Χρήστος Τσαούσογλου, του Συνδέσμου Συριανών η Ντίνα Συκουτρή, η Πρόεδρος Ζωγραφιά Δόγου, το Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του CD πήγαν για τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία και τον Σύλλογό τους ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Το CD θα διατίθεται στη Σύρο από το βιβλιοπωλείο ΣΕΛΕΦΑΪΣ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύντομα βιογραφικά των μελών της Ομάδας «ΚΑΒΑΦΗΣ»

Αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της "Ομάδας Καβάφης"