Καβάλα 27-5-2017 ΑΦΗΣΕ  ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Η ΣΥΡΙΑΝΗ  ‘’ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ’’-  ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.


        Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και  στην  μαγευτική Καβάλα η  ‘’Ομάδα Καβάφης’’ του Π.Σ. Άνω Σύρου,  όπου παρουσίασε το κοσμογυρισμένο της αφιέρωμα στον Αλεξανδρινό ποιητή  ‘’Κ.Π. Καβάφης-απ’ έξω και τραγουδιστά’’.  Η Ομάδα έφθασε στην Καβάλα προσκεκλημένη  από τη  σπουδαία χορωδία ‘’ΣυνΩΔΗπόροι’’   της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών και το Δήμο Καβάλας  με ψυχή της διοργάνωσης την κ. Δέσποινα Τσιμπεράκη.  
         Οι Συριανοί καλλιτέχνες  μαγεύτηκαν από την απαράμιλλη υποδοχή και  φιλοξενία των διοργανωτών,  οι οποίοι  τους παρείχαν κάθε δυνατή διευκόλυνση και τους   ξενάγησαν  στους αρχαιολογικούς και  πολιτιστικούς χώρους της περιοχής,  όπως στους  Φιλίππους , στην Παλιά πόλη της Καβάλας, στο φημισμένο Imaret Hotel κ.α.  Η παράσταση δόθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 στο κατάμεστο-εμβληματικό Θέατρο ΟΣΚΑΡ  παρουσία 500 και πλέον θεατών οι οποίοι χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους Συριανούς συντελεστές. Τα σχόλια στα Μ.Μ.Ε. της Καβάλας και στο fb  είναι εγκωμιαστικά για την αρτιότητα και την πρωτοτυπία του αφιερώματος.  
         Τη Συριανή Ομάδα αποτελούσαν οι: Μπάμπης Κουλούρας, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Ελπίδα Γαδ,  Έφη Ζαϊτίδου, Νίκος Απέργης, Νίκος Ρούσσος, Ζαννής Μαραγκός, Βαγγέλης  Αραγιάννης,  Νικολέττα Ρούσσου, Δόμνα Καραγιάννη και Ανδρέας Αναγνωστόπουλος. Χορηγοί της Συριανής Ομάδας ήταν η Blue Star Ferries και η βιοτεχνία λουκουμιών ΚΟΡΡΕΣ.Εδώ μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη που έδωσαν οι διοργανωτές στο τοπικό κανάλι “CENTER TELEVISION

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα, το τελευταίο τραγούδι της παράστασης 

Οι φωτογραφίες είναι του συνΩΔΗπόρου κ. Νίκου Νασιάδη.


 

Σχόλια

  1. Ευχαριστούμε για τη μοναδική τιμή να σας φιλοξενήσουμε! Καλή συνέχεια στο μαγικό ταξίδι προς την Ιθάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάφορα δημοσιεύματα για την "ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ"

Αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της "Ομάδας Καβάφης"

Σύρος – Μέγαρο café 19-12-2018. Παρουσίαση του CD του Μπάμπη Κουλούρα «Απ’έξω και τραγουδιστά»