Πολυχώρος Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων Παλαιού Φαλήρου 15-11-2014


Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ ΣΤΟΝ  ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 




           Την 51η παράστασή της έδωσε η Ομάδα Καβάφης του Π.Σ. Άνω Σύρου στον Πολυχώρο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Η Ομάδα παρουσίασε το αφιέρωμά της στον Αλεξανδρινό προσκαλεσμένη από την διοίκηση της 2470 Περιφέρεια Ελλάδος του Διεθνούς Ρόταρυ και της Διοικητή του Μαριάννας Καλοειδά.      




           Για μια ακόμη φορά η κοσμογυρισμένη Ομάδα Καβάφης έδωσε μια συναρπαστική παράσταση με το αφιέρωμά της ’’ Κ.Π. Καβάφης – απ’έξω και τραγουδιστά΄’  και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους παριστάμενους θεατές.  Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης <<γεννήθηκαν>> προτάσεις από το Ροταριανό εκπρόσωπο  της Ινδίας για παρουσίαση του αφιερώματος  σε Καλκούτα και Βομβάη καθώς επίσης και άλλες για Ουψάλα Σουηδίας και για τον Φιλολογικό Όμιλο Παρνασσός. Ο επικεφαλής της ομάδας, Πρόεδρος του Π.Σ. Άνω Σύρου Μπάμπης Κουλούρας και πρεσβευτής του FORUM SYROS-CYCLADES 2021 ευχαρίστησε τους Ροταριανούς οικοδεσπότες για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία  και ζήτησε από τους θεατές την υποστήριξή τους στην επιδίωξη να αναδειχθούν η Σύρος και οι Κυκλάδες Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.                                             
Το κοινό χειροκρότησε θερμά την πρόταση του Μπάμπη Κουλούρα και στο τέλος της παράστασης η Διοικητής της 2470 Περιφέρειας  και πολλοί  από τους παρευρισκόμενους δήλωσαν ένθερμοι υποστηρικτές της επιδίωξης του FORUM 20-21.           
 
Η Ελπίδα Γαδ ερμηνεύει



           Την παράσταση παρακολούθησαν η Διοικητής και το Δ.Σ της  Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ κα Μαριάννα Καλοϊδά και το ΔΣ της 2470 Περιφέρειας Ρόταρυ, ο υποδεδειγμένος Διοικητής Μαμάτας Απόστολος και η σύζυγός του Τερέζα, η πρόεδρος της Επιτροπής για την οικογένεια του Ρόταρυ Άγλα Κίτσου, ο Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και λάτρης της Σύρου Τάσος Μπάμπαρης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παλαιού Φαλήρου, ο εκπρόσωπος του Ρόταρυ  της Ινδίας στην Ελλάδα με την σύζυγό του, αξιωματούχοι του Ρόταρυ ,  μέλη και φίλοι του Ρόταρυ και της Ομάδας Καβάφης. 


Η Διοικητής κα Μαριάννα Καλοϊδά επιβραβεύει τον Μπ. Κουλούρα και την Ομάδα Καβάφης


                  Έπαιξαν οι μουσικοί : Νίκος Απέργης, Νίκος Ρούσσος, Βαγγέλης Αραγιάννης, Σοφία Σερέφογλου, Μάκης Πρίντεζης και Ανδρέας Αναγνωστόπουλος. Τα τραγούδια ερμήνευσε η Ελπίδα Γάδ. Αφηγήθηκε η Νικολέττα Ρούσσου, ενώ απήγγειλε και τραγούδησε ο Μπάμπης Κουλούρας.

Με τον εκπρόσωπο του Ροτ. Ομίλου της Ινδίας


Με τον Πρόεδρο του Ροτ. Ομ. Παλαιού Φαλήρου και λάτρη της Σύρου κ. Τάσο Μπάμπαρη



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύρος – Μέγαρο café 19-12-2018. Παρουσίαση του CD του Μπάμπη Κουλούρα «Απ’έξω και τραγουδιστά»

Σύντομα βιογραφικά των μελών της Ομάδας «ΚΑΒΑΦΗΣ»

Αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της "Ομάδας Καβάφης"