Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

Πολυχώρος Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων Παλαιού Φαλήρου 15-11-2014


Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ ΣΤΟΝ  ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 
           Την 51η παράστασή της έδωσε η Ομάδα Καβάφης του Π.Σ. Άνω Σύρου στον Πολυχώρο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Η Ομάδα παρουσίασε το αφιέρωμά της στον Αλεξανδρινό προσκαλεσμένη από την διοίκηση της 2470 Περιφέρεια Ελλάδος του Διεθνούς Ρόταρυ και της Διοικητή του Μαριάννας Καλοειδά.      
           Για μια ακόμη φορά η κοσμογυρισμένη Ομάδα Καβάφης έδωσε μια συναρπαστική παράσταση με το αφιέρωμά της ’’ Κ.Π. Καβάφης – απ’έξω και τραγουδιστά΄’  και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους παριστάμενους θεατές.  Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης <<γεννήθηκαν>> προτάσεις από το Ροταριανό εκπρόσωπο  της Ινδίας για παρουσίαση του αφιερώματος  σε Καλκούτα και Βομβάη καθώς επίσης και άλλες για Ουψάλα Σουηδίας και για τον Φιλολογικό Όμιλο Παρνασσός. Ο επικεφαλής της ομάδας, Πρόεδρος του Π.Σ. Άνω Σύρου Μπάμπης Κουλούρας και πρεσβευτής του FORUM SYROS-CYCLADES 2021 ευχαρίστησε τους Ροταριανούς οικοδεσπότες για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία  και ζήτησε από τους θεατές την υποστήριξή τους στην επιδίωξη να αναδειχθούν η Σύρος και οι Κυκλάδες Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.                                             
Το κοινό χειροκρότησε θερμά την πρόταση του Μπάμπη Κουλούρα και στο τέλος της παράστασης η Διοικητής της 2470 Περιφέρειας  και πολλοί  από τους παρευρισκόμενους δήλωσαν ένθερμοι υποστηρικτές της επιδίωξης του FORUM 20-21.           
 
Η Ελπίδα Γαδ ερμηνεύει           Την παράσταση παρακολούθησαν η Διοικητής και το Δ.Σ της  Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ κα Μαριάννα Καλοϊδά και το ΔΣ της 2470 Περιφέρειας Ρόταρυ, ο υποδεδειγμένος Διοικητής Μαμάτας Απόστολος και η σύζυγός του Τερέζα, η πρόεδρος της Επιτροπής για την οικογένεια του Ρόταρυ Άγλα Κίτσου, ο Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και λάτρης της Σύρου Τάσος Μπάμπαρης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παλαιού Φαλήρου, ο εκπρόσωπος του Ρόταρυ  της Ινδίας στην Ελλάδα με την σύζυγό του, αξιωματούχοι του Ρόταρυ ,  μέλη και φίλοι του Ρόταρυ και της Ομάδας Καβάφης. 


Η Διοικητής κα Μαριάννα Καλοϊδά επιβραβεύει τον Μπ. Κουλούρα και την Ομάδα Καβάφης


                  Έπαιξαν οι μουσικοί : Νίκος Απέργης, Νίκος Ρούσσος, Βαγγέλης Αραγιάννης, Σοφία Σερέφογλου, Μάκης Πρίντεζης και Ανδρέας Αναγνωστόπουλος. Τα τραγούδια ερμήνευσε η Ελπίδα Γάδ. Αφηγήθηκε η Νικολέττα Ρούσσου, ενώ απήγγειλε και τραγούδησε ο Μπάμπης Κουλούρας.

Με τον εκπρόσωπο του Ροτ. Ομίλου της Ινδίας


Με τον Πρόεδρο του Ροτ. Ομ. Παλαιού Φαλήρου και λάτρη της Σύρου κ. Τάσο ΜπάμπαρηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου