Πάτμος 2-9-2015 - Υπαίθριος χώρος Ιερού Σπηλαίου της Αποκάλυψης του Ιωάννη



Για μια ακόμη φορά η ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ του Π.Σ. Άνω Σύρου καθήλωσε τους θεατές που παρακολούθησαν τη φημισμένη παράστασή της Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ - ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ, στις 2-9-2015 στον ευλογημένο υπαίθριο χώρο του Σπηλαίου της Αποκάλυψης του Ευαγγελιστή Ιωάννη στο Ιερό Νησί της Πάτμου.



 Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου - Δράσεις Πολιτισμού και από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάτμου.



 Ο επικεφαλής της Ομάδας, Μπάμπης Κουλούρας ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Μπρίγγο και την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Πάτμου κ. Νομική Μαύρου για την υπέροχη υποδοχή και φιλοξενία.




Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάτμου κος Στόικος Γρ., ο Δήμαρχος Λειψών κος Μάγγος Φ., ο τέως αντιδήμαρχος δήμου Σύρου – Ερμούπολης κος Ν. Αλμπανόπουλος, ο αξιωματούχος της Ευρωπαικής Επιτροπής κος Σλόιτερς και πλήθος Πατμίων πολιτών και παραθεριστών οι οποίοι χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους Συριανούς καλλιτέχνες.



Συντελεστές της παράστασης ήταν ο Μπάμπης Κουλούρας, η Νικολέττα Ρούσσου, η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, η Ελπίδα Γαδ, η Γεωργία Λίτσα, η Σοφία Σερέφογλου, ο Νίκος Ρούσσος, ο Νίκος Απέργης, ο Αντώνης Κονσολάκης, ο Μάκης Πρίντεζης και ο Ζαννής Μαραγκός.




Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Blue Star Ferries, τα Πατμιακά Χρονικά με την Διευθύντρια τους κ. Σμαράγδα Μουλιάτη η οποία κάλυψε δημοσιογραφικά την εκδήλωση, το Patmos Radio 91, η TV Αιγαίο, η βιοτεχνία λουκουμιών Κορρές και η Πατριαρχική Εξαρχία Πάτμου.

Σχετικά δημοσιεύματα

blackmonday.gr

cyclades24.gr

syrostoday.gr

koinignomi.gr.

logotypos.gr

proteuousa.gr

citylocalnews.gr




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύρος – Μέγαρο café 19-12-2018. Παρουσίαση του CD του Μπάμπη Κουλούρα «Απ’έξω και τραγουδιστά»

Σύντομα βιογραφικά των μελών της Ομάδας «ΚΑΒΑΦΗΣ»

Αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της "Ομάδας Καβάφης"