Σύρος 24-7-2017 Ησυχαστήριο "Παναγία της Ελπίδας" της Μονής των Αδελφών του Ελέους

11 ΧΡΟΝΙΑ ‘’ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ’’ ΤΟΥ Π.Σ. ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ





Εκατοντάδες θεατές κατέκλυσαν το προαύλιο του Ησυχαστηρίου της Παναγίας της Ελπίδας, όπου η ‘’Ομάδα Καβάφης’’ έδωσε την 64η παράστασή της, γιορτάζοντας τα 11 χρόνια μιας συγκλονιστικής πορείας στον κόσμο. 





 Οι συντελεστές της την αφιέρωσαν  στους ηλικιωμένους. Μεταξύ των θεατών  ο Επίσκοπος των Καθολικών Σύρου π. Πέτρος Στεφάνου, ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών της Αθήνας π. Σεβαστιανός Ροσσολάτος, οι εφημέριοι των Ενοριών Ευαγγελιστρίας π. Νίκος Ρούσσος και Αγίου Γεωργίου π. Ιωσήφ Πρίντεζης,   οι Δήμαρχοι Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και Σίφνου Ανδρέας Μπαμπούνης,  ο συγγραφέας και ιδρυτής του διαδικτυακού Μουσείου Greek Shipping Miracle κ. Γιώργος Φουστάνος,  η διευθύντρια του Ινστιτούτου Κυβέλη κ. Βαλεντίνη Ποταμιάνου, ο συγγραφέας και εκδότης των Συριανών Γραμμάτων κ. Δημήτρης Βαρθαλίτης, ο πρόεδρος του συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου κ.Γιάννης Καλοφωλιάς, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου κ. Ράνια Κουϊμτζή, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων κ. Δώρα Χαλκιά, ο διευθυντής της Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Σύρου κ. Άγγελος Κούτρας κ.α.   






Στον μαγευτικό αυτό χώρο με φόντο το Αιγαίο και τα νησιά μας, οι συντελεστές της Ομάδας Καβάφης έδωσαν υπό το λυκόφως του Ιουλίου μια από τις αρτιότερες παραστάσεις τους και χειροκροτήθηκαν θερμά από το ενθουσιώδες κοινό . Όλα τα έσοδα από την παράσταση δόθηκαν για τις ανάγκες των ηλικιωμένων του Ησυχαστηρίου. Στο τέλος της εκδήλωσης η διευθύντρια του Ησυχαστηρίου Ηγουμένη Αδελφή Άννα Δούναβη ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την ωραία παράσταση και για την αλληλεγγύη τους προς τους ηλικιωμένους. Στο αφιέρωμα για τον Καβάφη συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Μπάμπης Κουλούρας, Νίκος Απέργης, Νίκος Ρούσσος, Ρεγγίνα Σοφού, Έφη Ζαϊτίδου, Ζαννής Μαραγκός, Αντώνης Μαραγκός, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Ελπίδα Γαδ, Βαγγέλης Αραγιάννης, Γεωργία Λίτσα, Μάκης Πρίντεζης, Νικολέττα Ρούσσου.

Oι φωτογραφίες είναι του Λεονάρδου Βαμβακάρη











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύρος – Μέγαρο café 19-12-2018. Παρουσίαση του CD του Μπάμπη Κουλούρα «Απ’έξω και τραγουδιστά»

Σύντομα βιογραφικά των μελών της Ομάδας «ΚΑΒΑΦΗΣ»

Αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της "Ομάδας Καβάφης"